Ditt boende mitt i backen!

Boende

Iskuben hamra lägenhet 2, matplats

4-6 bäddar

Lägenheter för mindre sällskap och familjer.

Läs mer
Iskuben hamra lägenhet 3, kök

8-10 bäddar

Lägenheter för medelstora sällskap.

Läs mer
Iskuben hamra lägenhet 5, stor suga

22-25 bäddar

Lägenheter för kompisgäng eller företag.

Läs mer

Service

När ni bor i någon av våra lägenheter så kan vi erbjuda er ett antal tjänster som underlättar vistelsen och frigör energi så att man verkligen kan fokusera på att ha semester.

Sängkläder kan bokas när ni bokar ert boende eller via iskuben@sturgvarden.se , pris från 95-130:-

Avresestädning är obligatorisk. För att du som privatperson ska kunna få RUT-avdrag på städningen har vi valt att inte påföra denna kostnad på hyran. Kostnad för städning framgår, före och efter RUT-avdrag när du bokar våra lägenheter: se fliken Boka.

Laga maten själva eller hyr en kock! Vi kan erbjuda olika alternativ för att underlätta i köket:

  • Matvaror kan beställas genom Stugvärden som levererar basvaror, ekologiskt och närodlat direkt till lägenheten. Stugvärden kan också se till att fylla kylskåp, frys och skafferi så att allt finns på plats när ni kommer.
  • Vi kan genom Stugvärden erbjuda menyalternativ för en kort weekend eller en hel vecka, med allt från husmanskost till gourmeträtter.
  • Ett spännande gästspel i köket? Vi kan erbjuda en kock som kommer till lägenheten och tillsammans med er lagar en måltid som ni planerat utifrån era önskemål. I dessa paket föreslår vi lokala råvaror efter säsong, allt ifrån nyfångad fisk till handplockad svamp.
  • Iskubens närhet till backen gör lunch hemma till ett gott alternativ – i området finns annars matställen för både luncher och middagar.
  • Nere i backen ligger Krogen som serverar lokala specialiteter lagat med omsorg om varje råvara: bordsbeställning gör man på 0684-222 70 eller 070-25 76 118.
  • Hamra Wärdshus erbjuder allt från frukostbuffé, lunch och bistromeny till en smakrik Härjedalsbuffé. Varje helg från Lucia bjuds afterski med liveband. Under helgkvällar blir restaurangen en mysig nattklubb.
  • Buskvallen Inn.
Miljöbilder
livebilder

Pistkarta

Iskuben Tänndalen Pistkarta